Wilt u een woning die de tand des tijds kan doorstaan, voorzien van het comfort en de luxe van een moderne villa? Maak dan uw keuze voor de traditionele bouwstijl – de meest voorkomende bouwstijl in Nederland. Bij traditioneel bouwen wordt uw villa steen voor steen opgebouwd en is de woning voorzien van een betonnen vloer en een zeer degelijke constructie. Door de jaren heen zijn heel wat villa's op deze manier gebouwd en de methode is zeer betrouwbaar.

Traditionele villa met eigen signatuur

Tradivilla is zeer ervaren in het ontwerpen en bouwen van traditionele villa’s. Ook al is de traditionele bouwstijl de meest gebruikte bouwstijl van Nederland: wij slagen er keer op keer in om een traditionele villa te bouwen met een geheel eigen signatuur. Dat doen we met de beste materialen en technieken. Zo ontstaat een villa die volledig aan uw wensen voldoet en waar u met veel plezier en liefde woont.

Uw traditionele villa

Wilt u ook een villa die is gebouwd in de traditionele stijl en die volledig voldoet aan uw wensen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij bespreken de mogelijkheden met u!

Is dit uw stijl? Wij denken graag met u mee

U kunt uw droomhuis aan ons toevertrouwen. Van A tot Z. Van het allereerste schetsontwerp tot het ontwerpen van het interieur. En zelfs uw tuin. Uw projectmanager is namelijk thuis in alle aspecten van de villabouw.
 • Marco Jobse
  Eigenaar / Projectmanager

 • Patricia Mol
  Projectmanager

 • Collin van Mook
  Bouwkundig tekenaar

 • Kristian Schalk
  Aannemer

 • Rick van Opstal
  Aannemer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?