Het ultieme thuiskomen

INTERIEUR DOOR TRADIVILLA

Bij het bouwen van uw villa gaat het niet alleen om de buitenkant. Integendeel zelfs. Dat rijke, trotse gevoel dat u bekruipt wanneer u uw auto naast uw droomhuis parkeert, moet er ook binnen zijn. Daarom verzorgen we niet alleen de bouw van uw huis, maar kunnen we ook uw gehele interieur ontwerpen. Met rijke, luxe materialen en een afwerking die tot in de puntjes perfect is. Een lichtplan dat alles tot z’n recht laat komen. Technische snufjes waarmee u alles in huis kunt bedienen. En met een inrichting waarin u zich thuisvoelt.

Uw eigen woonomgeving creëren

Wij werken hierbij samen met gerenommeerde interieurarchitecten en binnenhuisontwerpers. Uit ons eigen netwerk óf aangedragen door uzelf. De interieurarchitect werkt met u samen om uw eigen woonomgeving te creëren. Hij of zij gaat met u in gesprek. Écht in gesprek. Over uw levensstijl en uw gezinssituatie. Over uw ritme, over wat u wel of niet mooi vindt en over wat u belangrijk vindt. Zodat uw villa uw thuis wordt.


 

Uw gehele interieur totaal verzorgd

Gebruik van hoogwaardige materialen

Van top-tot-teen uitgewerkt lichtplan

Beeld vormen van uw wensen

Heeft u een groot gezin? Bent u mantelzorger en levert u zorg aan uw partner of kind? Heeft u huisdieren? Bent u kunstliefhebber? In onze eerste gesprekken stellen wij u veel vragen. Zo kunnen we een goed beeld vormen van uw gezinssituatie, uw wensen én uw eisen. Het ontwerp van de villa wordt hier volledig op afgestemd, bijvoorbeeld met speelruimtes voor de kinderen, een slaapkamer op de begane grond of slim geplaatste spotjes om uw kunstwerken te belichten. Zo past het huis u als een handschoen.

Harmonie tussen binnen en buiten

Wilt u dat niet alleen de woning zelf, maar ook uw interieur en de tuin meteen worden uitgevoerd? Dan betrekken we vanaf het begin een interieurontwerper en tuinarchitect bij het project. Samen zorgen we ervoor dat uw nieuwe woning een perfecte harmonie vormt tussen binnen én buiten. Architectuur, interieur en tuinbeleving vullen elkaar aan in een woonomgeving die feilloos aansluit bij uw wensen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?