Ultiem woonplezier in uw droomvilla

VILLABOUW DOOR TRADIVILLA

Droomt u van een prachtige villa? Het realiseren van uw droomhuis start bij Tradivilla. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van de meest prachtige villa’s. Villa’s die passen bij uw wensen. Daarvoor gaan we tot het uiterste. Of u nu kiest voor één van onze villamodellen en deze aanpast aan uw eigen wensen, of uw villa van A tot Z ontwerpt samen met onze architect: we werken uitsluitend met de beste materialen, technieken en ambachtslieden.

Beeld vormen van uw wensen

Heeft u een groot gezin? Bent u mantelzorger en levert u zorg aan uw partner of kind? Heeft u huisdieren? Bent u kunstliefhebber? In onze eerste gesprekken stellen wij u veel vragen. Zo kunnen we een goed beeld vormen van uw gezinssituatie, uw wensen én uw eisen. Het ontwerp van de villa wordt hier volledig op afgestemd, bijvoorbeeld met speelruimtes voor de kinderen, een slaapkamer op de begane grond of slim geplaatste spotjes om uw kunstwerken te belichten. Zo past het huis u als een handschoen.

Harmonie tussen binnen en buiten

Wilt u dat niet alleen de woning zelf, maar ook uw interieur en de tuin meteen worden uitgevoerd? Dan betrekken we vanaf het begin een interieurontwerper en tuinarchitect bij het project. Samen zorgen we ervoor dat uw nieuwe woning een perfecte harmonie vormt tussen binnen én buiten. Architectuur, interieur en tuinbeleving vullen elkaar aan in een woonomgeving die feilloos aansluit bij uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom in contact met één van onze medewerkers