Uw villa is onze zorg

TRADIVILLA BEGELEIDT U

Een huis bouwen doet u niet elke dag. U krijgt maar één kans om het goed te doen. Dus het moet perfect gebeuren. Zonder fouten, zonder gedoe. En voor de juiste prijs. Dat is wat u wilt. En dus is het ons uitgangspunt. Al sinds onze oprichting, tien jaar geleden.

Expertises betrekken

U kunt uw droomhuis aan ons toevertrouwen. Van A tot Z. Van het allereerste schetsontwerp tot het ontwerpen van het interieur. En zelfs uw tuin. Uw projectmanager is namelijk thuis in alle aspecten van de villabouw. Hij kan veel rollen vervullen en iedere benodigde expertise bij uw villa betrekken. Van architect tot bouwinspecteur en van interieurontwerper tot tuinarchitect.

Uw droom wordt werkelijkheid

Kan niet, bestaat niet. Want als het om uw villa gaat, halen wij alles uit de kast om uw droom werkelijkheid te laten worden. Bovendien doen we dat voor een scherpe prijs. Want door slim inkopen betaalt u bij ons nooit meer dan bij een aannemer, architect of toeleverancier. Uiteraard zónder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij zijn uw reisleider op weg naar uw droomhuis. Wij stippelen in samenspraak met u uw ideale reis uit en bereiken samen met u de eindbestemming.

Medewerkers

 • Marco Jobse
  Eigenaar / Projectmanager

 • Patricia Mol
  Projectmanager

 • Collin van Mook
  Bouwkundig tekenaar

 • Kristian Schalk
  Aannemer

 • Rick van Opstal
  Aannemer