Als u zoekt naar ultiem woongenot, dan komt u uit bij villa’s en woningen met een landelijke look & feel. Veel mensen associëren de landelijke bouwstijl met woonboerderijen en rietgedekte villa’s, maar de bouwstijl behelst zoveel meer. Zo kunnen landelijke villa’s een hypermoderne uitstraling hebben, maar tegelijkertijd zijn voorzien van landelijke elementen, zoals een zadeldak, wit gekeimde gevel of gevel met gebeitst potdekselwerk.

Landelijke villa met karakter

De landelijke stijl laat veel ruimte voor variatie en eigen invulling. Kiest u voor rode bakstenen en een rieten kap? Of geeft u uw landelijke villa een moderne twist? Hoe u uw landelijke villa ook vormgeeft: dat hij karakter heeft, is zeker! 

Uw landelijke villa bouwen

Kiest u voor een villa met een landelijke uitstraling? Laat uw dromen werkelijkheid worden en maak een afspraak met Tradivilla. Onze projectmanager nodigt u graag uit voor een persoonlijk intakegesprek en samen bespreken wij uw wensen voor een stijlvolle villa met een landelijk karakter.

Is dit uw stijl? Wij denken graag met u mee

U kunt uw droomhuis aan ons toevertrouwen. Van A tot Z. Van het allereerste schetsontwerp tot het ontwerpen van het interieur. En zelfs uw tuin. Uw projectmanager is namelijk thuis in alle aspecten van de villabouw.
 • Marco Jobse
  Eigenaar / Projectmanager

 • Patricia Mol
  Projectmanager

 • Collin van Mook
  Bouwkundig tekenaar

 • Kristian Schalk
  Aannemer

 • Rick van Opstal
  Aannemer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?