Maak kennis met de Kempische bouwstijl. Deze stijl is gebaseerd op de authentieke woningbouw in het Vlaamse Kempenland. Deze streek is gelegen in het noordoosten van België en wordt gekenmerkt door heide en loofbossen met eikenbomen. De woningen in de Kempische bouwstijl gaan feilloos op in deze natuur. De woningen zijn voorzien van natuurlijke materialen, afgeronde ornamenten en een rustgevende sfeer. 

Villa’s in de Kempische bouwstijl

Tradivilla heeft een aantal mooie villa’s gebouwd in de Kempische bouwstijl. De villa’s in deze karakteristieke stijl hebben enkele beeldbepalende kenmerken. Zo zijn de woningen gebouwd met bakstenen, zijn de dakkapellen voorzien van zink en ontbreken de overstekken. De villa’s zijn veelal voorzien van houten kozijnen die worden afgewisseld met stalen kozijnen. In sommige gevallen ziet u ronde en ovalen raampartijen terug, de zogenaamde ossenoogramen. Dankzij het authentieke materiaalgebruik en de aangename uitstraling wint de Kempische bouwstijl steeds meer terrein. 

Uw Kempische villa

Wilt u uw eigen Kempische villa laten bouwen? Kies dan voor Tradivilla. Wij ontwerpen uw Kempische villa precies zoals u dat wilt, met de indeling die bij uw gezinssamenstelling en voorkeuren past en met bijzondere details die van uw villa een unieke woning maken. Maak vrijblijvend een afspraak en laat u inspireren door onze prachtige villa's!

Is dit uw stijl? Wij denken graag met u mee

U kunt uw droomhuis aan ons toevertrouwen. Van A tot Z. Van het allereerste schetsontwerp tot het ontwerpen van het interieur. En zelfs uw tuin. Uw projectmanager is namelijk thuis in alle aspecten van de villabouw.
 • Marco Jobse
  Eigenaar / Projectmanager

 • Patricia Mol
  Projectmanager

 • Collin van Mook
  Bouwkundig tekenaar

 • Kristian Schalk
  Aannemer

 • Rick van Opstal
  Aannemer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?