Woningen met een jaren ’30-uitstraling zijn ongekend populair. Staat er een jaren '30 villa te koop, dan is de kans groot dat de woning na enkele dagen alweer van de markt is. Wilt u ook een huis met zo'n prachtige stijl? Laat uw eigen jaren ’30 villa bouwen! Tradivilla begeleidt u graag bij het ontwerpen en bouwen van uw villa, geïnspireerd op de dertiger jaren.

Jaren '30 villa eigenschappen

Jaren ’30 villa’s zijn aan de buitenzijde veelal voorzien van steile daken, opvallende gootoversteken, elegante erkers en bijzondere glas-in-loodramen met een horizontale verdeling. Het interieur is vaak uitgerust met hoge plafonds met ornamenten, en suite-kamerverdelingen, granitovloeren en tegelwanden. 

Uw eigen jaren '30 villa

Tradivilla heeft veel kennis van het bouwen van jaren ’30 villa’s met een geheel eigen architectuurstijl en tal van charmante kenmerken. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gesprek met onze projectleider voor een advies op maat.

Is dit uw stijl? Wij denken graag met u mee

U kunt uw droomhuis aan ons toevertrouwen. Van A tot Z. Van het allereerste schetsontwerp tot het ontwerpen van het interieur. En zelfs uw tuin. Uw projectmanager is namelijk thuis in alle aspecten van de villabouw.
 • Marco Jobse
  Eigenaar / Projectmanager

 • Patricia Mol
  Projectmanager

 • Collin van Mook
  Bouwkundig tekenaar

 • Kristian Schalk
  Aannemer

 • Rick van Opstal
  Aannemer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?